Vaikystės šalis

Varpelio“ mokyklos-darželio vaikai vasarą pasitiko Vaikystės šalyje. Graži vasaros pradžios šventė sutampa su Tarptautine vaikų gynimo diena.
Birželio 1 d. visi ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių vaikai nuotaikingai keliavo Vaikystės šalies takeliu, stabtelėdami mokytojų paruoštose stotelėse. Eidami stebuklingu Vaikystės taku, vaikai įveikė „lazerių“ Labirintą bei Kliūčių ruožą, patikrino rankų miklumą bei akies taiklumą spalvotais kamuoliukais užpildydami stebuklingą Šulinį, „Raidžių karalystėje“ visi dėliojo ir skaitė užkoduotus žodžius, „Spalvų Karalystėje“ stengėsi kuo aukščiau išmesti svajonėmis „pakrautus“ burbulus. Teko visiems pasitikrinti skonio pojūčius Skonių stotelėje degustuojant nepažįstamus patiekalus, o Basų kojų take – keliaujant gamtos gėrybėmis nuklotu kilimu. O kiek kūrybinio džiaugsmo vaikai patyrė statydami Svajonių pilis bei improvizuodami rečiausiais muzikiniais instrumentais Muzikos stotelėje!
Sėkmingai įveikę visas stoteles ir pasiekę Finišą, vaikai buvo apdovanoti ne tik ledais, bet ir mokyklos virėjų iškeptu pyragu.
                    
Pakeisti šrifto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą