Stebuklai antroje klasėje

Kalėdos – stebuklų metas! O kas, jei ne mes patys ir kuriame tuos mažus stebuklus: padėti draugui, pastebėti draugo gerą darbą. Antroje klasėje vyko akcija ,,Geri draugų darbai“, kuri tęsis visą žiemos laikotarpį.  Epidemija tikrai nesugadins švenčių, todėl antros klasės mokiniai nusprendė patys pabūti kalėdiniais nykštukais ir penktadienį ( gruodžio 11 d.) pripildė prie klasės eglutės stovintį kalėdinį maišą dovanomis. Antrokai, išsitraukę dovanėlę, rado ne tik gardumynų, bet ir draugo adresą, kuriam per šventinį laikotarpį turės parašyti laišką. Antrokai išrinko Metų darbštuolę. Ja tapo Mantė Mockutė!

      

 

O netikėtai už klasės durų rasta dėžė sukėlė dar daugiau emocijų! Mokiniai apžiūrinėjo  radinį, spėliojo, aptarinėjo, kas gali būti dėžėje ir viskas paaiškėjo, kai mokytoja  Gitana gavo ZOOM nuorodą paslaptingam prisijungimui…

Pasirodo, tai Miško mikrorajono bendruomenės Nykštukas (Vilija Malakauskienė) pradžiugino antrokus Kalėdine nuotoline edukacija „Dekoruok maišelį“. Mokiniai gyvai bendravo su Nykštuku, klausė nurodymų, ką turės daryti su dovanų dėžėje esančiomis priemonėmis ir kibo į darbą. Antrokai prisiklijavo medžiaginius maišelius įvairiomis juostelėmis prie suolo, spalvino specialiais tekstiliniais flomasteriais, antspaudavo ir dekoravo juos. Klasėje tvyrojo ypatinga Kalėdinė nuotaika, o gautas rezultatas dar labiau pradžiugino mokinius, nes kiekvieno mokinio maišelis gavosi vis kitoks, išskirtinis – vienetinis.

         

Bet dovanos dar nesibaigė!!!  Antrokų laukė dar viena staigmena…  Gruodžio 14 dieną Kalėdines (žiemos) atostogas mokiniai pradėjo išvyka į Kuršių neriją. Klausydamiesi įdomių gidės pasakojimų, antrokai aplankė Raganų kalną, kormoranų nuniokotą Juodkrantės sengirę, Pilkasias kopas, Parnidžio kopą Nidoje. Važiuodami didžiuliu autobusu mokiniai gėrėjosi nuostabia Kuršių nerijos gamta, o visos išvykos metu atidžiai klausėsi gidės Audronės pasakojimų, dalyvavo jos organizuotose viktorinose.

DĖKOJAME Miško mikrorajono bendruomenei  ir Vilijai Malakauskienei  už puikias dovanas (edukaciją ir išvyką į Kuršių neriją)!!! O kas sakė, kad stebuklų nebūna…

          

Pakeisti šrifto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą