Pirmojo mokslo metų pusmečio rezultatai

Baigėsi pirmasis 2019-2020 mokslo metų pusmetis. Labai džiaugiamės gerais mokinių rezultatais. Klasėse aptariami visų mokinių individualūs pasiekimai, o salėje kartu pasidžiaugiame geriausiais mokyklos mokiniais (aukščiausius dalykų vertinimus turinčiais mokiniais). Mokyklos direktorė padėkojo vaikams už pastangas ir pasidžiaugė, kad mokykloje nėra nei vieno mokinio, turinčio neigiamus dalykų vertinimus. Ji akcentavo, kad labai svarbu turėti nuostatas, jog tik nuo mūsų pačių, o ne nuo kitų; priklauso ir siekiamas tikslas, ir rezultatas, nuo mūsų darbo ir visų įdėtų pastangų. Svarbiausia, kaip sakė direktorė, tikėti savimi. Direktorė Daina palinkėjo visiems sėkmės II pusmetyje.

Sveikiname aukščiausiuoju lygiu besimokančius Elzę Benėtaitę, Liudviką Čičiūną, Kristupą Daujotą, Augustę Ignotaitę, Mėją Imbrutę, Rimantą Karnacką, Evitą Kuklerytę, Evitą Masytę, Izabelę Mikaitę, Orintą Paulauskaitę, Augustę Dalią Petrauskaitę, Ričardą Šimkų ir Kristijoną Viskontą iš 1 klasės, Vytautę Brenciūtę, Pauliną Girdžiūnaitę, Gabrielę Raudytę, Luką Sabūną ir Mykolą Vaineikį 2 klasės, Radvilą Butkų, Rusnę Gedgaudaitę, Juliją Jonušauskaitę, Donatą Kurbataovaitę, Liepą Stončaitę ir Liutaurą Zinkų iš 3 klasės, Antaną Brencių, Augustę Raudytę ir Liviją Paulauskaitę iš 4A klasės, Kotryną Giedraiytę,Martyną Kulikov ir Gaelle Zilys iš 4B klasės.

          Pasveikinti ir mokiniai, kurie per I-ąjį pusmetį padarė didžiulę mokymosi pažangą: Markas Linkevičius iš 1 klasės, Giedrius Igoninas iš 3 klasės, Rūta Stripinytė iš 4A klasės, Rusnė Karnackaitė, Modestas Povilionis ir Danielius Šiuika iš 4B klasės.

Simbolinėmis dovanėlėmis buvo apdovanoti ir nei vienos pamokos pirmame pusmetyje nepraleidę mokiniai. Specialiu prizu – išvyka į boulingą – apdovanoti 4A klasės mokiniai kaip mažiausiai pamokų per pirmąjį pusmetį praleidusi klasė.

Linkime, kad II pusmetyje kiekvienas mokyklos mokinys pasijustų atsakingas už savo mokymąsi, nebijotų klysti, nes patirties įgauname ir mokytis išmokstame iš savo klaidų.

               

Pakeisti šrifto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą