Šaškių turnyras

Kiekvienais metais „Varpelio“ mokykla-darželis organizuoja Klaipėdos šiaurinės miesto dalies mokyklų 1-4 klasių šaškių turnyrą, skirtą Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Šiais metais organizuotas jau 5-asis šaškių turnyras, į kurį buvo kviestos ir Klaipėdos regiono mokyklų pradinukų komandos.

Mūsų mokyklą atstovauti  šaškių turnyre buvo išrinkta stipriausių žaidėjų komandą. Būtina komandos sąlyga – joje turi būti bent viena mergaitė. Po daugybės rungtynių visose klasėse ir tarp klasių, mokyklai atstovauti buvo išrinkta ketvirtokų komanda: Evelina Gudkovaitė, Smiltė Jakštaitė, Evenas Čeponas ir Domantas Bertašius.

Klaipėdos šiaurinės miesto dalies ir regiono  mokyklų 1- 4 klasių mokinių 5-asis šaškių turnyras, skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimui paminėti, vyko kovo 28 dieną. Rungtyniauti susirinko stipriausi žaidėjai iš Vitės ir Tauralaukio progimnazijų, Klaipėdos licėjaus ir Neringos gimnazijos. Po įtemptos kovos III vietą ir taurę laimėjo Tauralaukio progimnazijos komanda, II vietą ir taurę – Klaipėdos licėjaus komanda. Didžiuojamės „Varpelio“ mokyklos-darželio mokiniais – mūsų komanda šaškių turnyre – I-osios vietos nugalėtoja! Kiekvienos mokyklos komandoje buvo renkamas naudingiausiais komandos žaidėjas. „Varpelio“ mokyklos-darželio žaidėjai, kurie nugalėjo visus savo varžovus ir komandai pelnė daugiausiai taškų – Evelina Gudkovaitė ir Evenas Čeponas. Jie apdovanoti „Geriausio komandos nario“ medaliais. Nuoširdžiai sveikiname!

            

Pakeisti šrifto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą