Žiemos pramogos

Kad grūdinami vaikai serga rečiau, o susirgę lengviau ir greičiau pasveiksta, žinome visi. Grūdinimas – tai organizmo imuninės sistemos stiprinimas. Grynas oras – pats paprasčiausias grūdinimo būdas. Pašalus ir gausiau pasnigus 3a klasės mokiniai ypač mėgsta žaisti gryname ore. Tai ne tik smagu, bet ir naudinga.

Tad, žiemai padovanojus sniego, visose klasėse kūno kultūros pamokos vyko lauke. Vaikams labai patinka smagios, energingos pamokos čiuožinėjant nuo kalniukų.

O štai Adrija iš 4 klasės, taip aprašo savo įspūdžius: „Sausio 10 dieną per kūno kultūros pamoką ketvirtokų rogučių kolona patraukė link Vasaros estrados kalno. Eidami vienas kitą traukė rogutėse, o pasiekę kalną pradėjo čiuožinėti. Buvo labai smagu! Daug kas įveikė savo baimę ir čiuožė nuo aukščiausio – trečio kalnelio. Vėliau mokiniai sugalvojo leistis traukinuku. Taip jie čiuožė truputį greičiau… sniegas krito ant veido…teko ne vieną kartą ir nugriūti. Laikas labai greitai bėga – reikėjo grįžti į mokyklą pietauti. Mokiniai buvo labai išalkę (pastebėjo net valgyklos darbuotojos). Pasistiprinę ir pilni gerų emocijų ketvirtokai vis klausinėjo mokytojos Gitanos „Kada vėl eisime…?“ Tikimės, kad ši žiema dar ne kartą leis pasidžiaugti žiemos pramogomis.“ Adrija Girdžiūnaitė, 4 klasė

 

            

 

Pakeisti šrifto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą